Over ons

Shirley en Lieke - Mr. Mrs. Panningen Hip Sfeervol Restaurant

Shirley & Lieke

Het begon allemaal op de werkvloer in een restaurant. Hier liepen wij, Lieke en Shirley, elkaar tegen het lijf. In dit restaurant werkte Lieke in de bediening en keuken, en Shirley heeft haar passie altijd al in de keuken tot leven laten komen. Na een lange tijd zelf op de werkvloer gestaan te hebben, kregen wij de fantastische kans om de zaak ‘Mr. & Mrs.’ van Giana en Jo over te nemen. Deze kans konden wij absoluut niet laten schieten en dit was de beste keuze ooit! Sindsdien is onze passie en liefde voor het vak alleen nog maar gegroeid.

In ons restaurant in Panningen, gelegen in het prachtige Peel en Maas in Noord-Limburg, focussen we ons, naast de lunch en borrel, volledig op het sharing dinner concept. Iets wat ook in ons privé leven een grote rol speelt. Vaak van alles willen proeven en meestal de helft van de gerechten delen. Want in onze ogen is lekker eten en goed gezelschap de basis voor een top avond! Wij staan iedere dag voor jullie klaar met super verse ingrediënten, lekker frisse cocktails, onze eigen smaakvolle koffie en niet te vergeten onze vriendelijkheid en gezelligheid!

Onze koffie

In samenwerking met Coffee Experience hebben we onze eigen Mr. & Mrs. koffie ontwikkeld en daar zijn wij super trots op! De koffie heeft een toegankelijke maar volle smaak en is gemaakt van bonen uit Indonesië, Brazilië, Columbia, Peru en Ethiopië. Deze koffie is van uitstekende kwaliteit en afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages. Deze plantages helpen de natuur te beschermen en dragen positief bij aan de leef- en werkomstandigheden van de lokale boeren. Iets wat wij erg belangrijk vinden.

Wij schenken deze koffie natuurlijk in ons restaurant, dus kom snel een keertje ons heerlijke kopje koffie proeven.

Koffie Mr. Mrs. Panningen Hip Sfeervol Restaurant

Reserveer je tafel

We ontvangen je ontzettend graag in ons restaurant! Reserveer nu een tafeltje.

Reserveren