Lunchen Panningen

Lunchen in Panningen bij een sfeervol restaurant met lekker eten? Bij Mr. & Mrs. maken wij iedere dag weer met passie en liefde de lekkerste gerechten voor jullie klaar. Door het gebruik van de verste ingrediënten zorgen wij ervoor dat je heerlijk kunt lunchen bij ons restaurant in Panningen. De fijne sfeer, het heerlijk eten en ons leuke personeel maakt Mr. & Mrs. een ideale plek om in Panningen te eten.

Het lekkerste eten in Panningen

Onze diverse menukaart zorgt ervoor dat iedereen lekker kan komen lunchen in Panningen. Neem bijvoorbeeld een heerlijke soep, uitsmijter, broodje of tosti. Verder hebben we bij ons restaurant in Panningen de lekkerste burgers, pokebowls en salades. Wil je een keer wat anders? Dan kun je ook gaan voor onze sharing opties, waarbij je van alles wat kleine gerechtjes krijgt. Met onze sharing lunch kun je je eten samen met je gezelschap delen. Onze unieke combinaties van smaken en verse ingrediënten zorgen voor het lekkerste eten in Panningen. Vergeet ook niet onze heerlijke eigen koffie. Deze is in samenwerking met Coffee Experience ontwikkeld. De koffie is afkomstig van speciale plantages die helpen om de natuur te beschermen en de lokale boer  te steunen. Onze koffie past perfect bij je lunch.

Kom je voor een speciale gelegenheid of wil je bijvoorbeeld je verjaardag vieren in ons restaurant? Laat het ons dan vooral weten!

De meest sfeervolle lunchroom in Panningen

Ons hippe en sfeervolle restaurant is de gezelligste lunchroom in Panningen. Het interieur bestaat uit een combinatie van hout, industriële elementen en vintage meubels. Dit zorgt voor een aangename sfeer. Onze vriendelijke bediening zorgt ervoor dat jij je helemaal op je gemak voelt. Met verschillende zitmogelijkheden kan iedereen zitten zoals gewenst. Neem plaats aan een lage tafel, hoge tafel of bij onze centrale lounge. De open haard staat altijd aan. Zo zorgen wij ervoor dat ons sfeervolle restaurant de perfecte locatie is om een hapje te eten in Panningen. Dus zoek jij nog een plekje om te lunchen in Panningen, in de buurt van Helden of gewoon in Peel en Maas? Reserveer dan nu of loop gewoon gezellig bij ons binnen!