Restaurant Noord-Limburg

Wanneer je op zoek bent naar goede restaurants in Noord-Limburg, kun je niet om Mr. & Mrs. in Panningen heen. We streven ernaar om een van de beste restaurants in Noord-Limburg te zijn. Met een unieke vintage inrichting en hippe sfeer geven we iedere klant een onvergetelijke eetervaring. Of je nu een lokale klant bent of je komt van ver, en bent simpelweg op zoek naar een goed restaurant in Noord-Limburg. Bij Mr. & Mrs. kun je heerlijk komen genieten. Gezellig met z’n tweetjes, met je gezin of je beste vrienden. De keus is aan jou. Met ons sharing dinner concept wordt je hele avond (en je buikje) gevuld. Je ontvangt kleine gerechtjes die je gemakkelijk kunt delen met je gezelschap. Ervaar een bom van smaken en gezelligheid!

 

Heerlijk uit eten in Noord-Limburg

Heerlijk uit eten in Noord-Limburg? Ga dan naar Mr. & Mrs. in het hart van Panningen. Midden in het bruisende centrum ligt ons prachtige restaurant. Het moment dat je binnenstapt proef je de hippe sfeer, ruik je de heerlijke gerechten en ervaar je het warme gevoel van Mr. & Mrs. Neem plaats aan onze hoge- of lage tafels, bij de bar of lekker warm en knus op de lounge set bij de open haard. Met onze uitgebreide menu kaart zit er voor ieders wat verrukkelijks tussen. Onze unieke kleine tapas gerechtjes zijn perfect om te delen. Kun je niet delen omdat het zo lekker is? Dan bestel je er toch gewoon nog eentje? Bekijk het sharing dinner menu voor al onze lekkernijen. Dus wil jij uniek en overheerlijk uit eten in Noord-Limburg? Kom dan eens naar Mr. & Mrs. in Panningen, een van de beste restaurants in Noord-Limburg. Je maag zal je bedanken!

De perfecte locatie om te lunchen in Noord-Limburg

Je kunt niet alleen ’s avonds heerlijk uit eten bij Mr. & Mrs., maar ook wanneer je wilt gaan lunchen in Noord-Limburg is Mr. & Mrs. het antwoord. Ons mooie restaurant is ook nog eens een superleuke lunchroom! Met onze uitgebreide lunchkaart, kun je smakelijk komen lunchen samen met je partner, familie of vrienden. Kies voor een gezonde pokebowl of salade. Of ga voor de sappige burger met friet. Genoeg keus! Voor een extra gezellige lunch kun je ook gaan voor ons shared lunchmenu. Ons restaurant in Noord-Limburg heeft een eigen warme sfeer, waarbij je je meteen thuis voelt. Met smaakvolle gerechten van verse ingrediënten wordt je mond en buik verwend. Lunchen in Noord-Limburg? Kom dan naar Mr. & Mrs, een uniek, sfeervol en heerlijk restaurant in Noord-Limburg.