Restaurant Peel en Maas

Een sfeervol en hip restaurant met unieke gerechten? Dat is precies wat je krijgt bij het Mr. & Mrs. restaurant in Peel en Maas. Onze prachtige locatie in het centrum van Panningen is dé plek voor een lekker hapje eten of gezellig drankje. Mr. & Mrs. is niet voor niks de hotspot voor iedereen die op zoek is naar een modern restaurant in Peel en Maas, Noord-Limburg. Tussen de middag met je gezin komen lunchen? Geen probleem, onze uitgebreide lunchkaart is er voor ieder wat wils. Samen met je partner op zoek naar een romantisch restaurant in Peel en Maas? Ga voor ons sharing dinner en geniet samen van vele kleine hapjes. Met dit avondvullend programma ontdek je een variatie aan smaken. Perfect voor met zijn tweetjes of een klein groepje! Maar niet alleen voor uit eten in Peel en Maas is Mr. & Mrs. de beste keus, ook als je een drankje wil doen met wat vrienden kun je bij ons terecht. Kom binnen aan een van onze sfeervolle tafels zitten of neem plaats in het zonnetje op ons terras. De keus is aan jou!

Lunchen in Peel en Maas: Puur genieten

Bij Mr. & Mrs. is de lunch meer dan een maaltijd. Het is een moment om samen te genieten en ontspannen, en dat met de meest verrukkelijke hapjes. Wanneer je wilt gaan lunchen in Peel en Maas, kun je ook niet om Mr. & Mrs. heen. Een rijke soep met een goede uitsmijter of tosti? Of unieke belegde broodjes die je smaakpapillen betoveren. Met ons brede menu, zit er voor iedereen een gerecht tussen. Liever met zijn tweetjes wat delen? Helemaal prima! Ons sharing dinner concept is ook mogelijk met de lunch. Kleine lunchgerechtjes die je perfect kunt delen. Met onze gezonde pokebowls of juicy burgers wordt jouw buikje helemaal gevuld. Geniet bij je lunch ook van onze eigen koffie, diep en rijk van smaak.  Lunchen in Peel en Maas was nog nooit zo bijzonder.

Het hipste restaurant van Peel en Maas

Uit eten in Peel en maas in een sfeervol en hip restaurant? De unieke vintage en industriële uitstraling van Mr. & Mrs. geeft je direct een warm gevoel als je bij ons naar binnen loopt. En zo niet, dan zorgt onze open haard daar wel voor! Met een variatie aan zitplaatsen kun jezelf kiezen hoe jij het liefste wilt eten of een drankje wil doen. Zo kun je kiezen uit lage en hoge tafels, maar kun je ook plaatsnemen bij onze lounge of buiten op het terras. Onze vriendelijke bediening doet er vervolgens alles aan om jouw dag nog beter te maken. In de avond steken we alle kaarsen aan en in combinatie met ons houten interieur geeft dit echt een unieke sfeer. Daarom is Mr. & Mrs. de meest sfeervolle plek om te uit eten in Peel en Maas.