Een burger restaurant in de buurt?

Een burger restaurant in de buurt? Kom naar Mr. & Mrs.! Voor een burger restaurant in Panningen zijn wij namelijk de perfecte keuze. Met onze juicy burgers verwelkomen we je graag in ons sfeervolle en hippe restaurant. Of je nu een echte burgerliefhebber bent of simpelweg een lekkere hamburger in de buurt zoekt, bij Mr. & Mrs. hebben we een optie voor jou. Neem plaats en geniet van de warme Mr. & Mrs. sfeer. Bestel je favoriete burger en verwen je smaakpapillen. We zien je graag verschijnen.

 

Het burger restaurant van Panningen

Als je wilt gaan voor hét burger restaurant van Panningen, dan kom je al snel bij Mr. & Mrs. uit. Toen we besloten om burgers aan ons menu toe te voegen was onze missie duidelijk. De lekkerste hamburgers in Panningen serveren. En dat is gelukt! Voor de beste hamburgers in de buurt ben je bij Mr. & Mrs. aan het juiste adres. Met het lekkerste vlees, de verste ingrediënten en smaakvolste combinaties serveren wij jou de beste burgers van Panningen. Ons restaurant heeft een unieke hippe en warme sfeer. Perfect voor een gezellige lunch of avondje met vrienden of het gezin. Iedereen voelt zich thuis bij Mr. & Mrs. en dat is iets waar we trots op zijn!

Juicy burgers met friet

Een juicy hamburger met overheerlijke goudbruine frietjes. Krijg je ook al honger? De beste burgers van Panningen worden gemaakt met hoge kwaliteit sappig vlees en verse ingrediënten. Een smaakvol broodje met sla, tomaat, ui, kaas, augurk en eigengemaakte saus. En niet te vergeten een juicy 100% rundvlees burger erboven op. Dat is wat je krijgt met onze Mr. & Mrs. burger. Of kies voor de BBQ burger voor een echte smokey bbq smaak. Liever kip dan rund? Geen enkel probleem, ook van onze kip burger ga je watertanden. Daarom is Mr. & Mrs. de plek voor de beste hamburgers in de buurt. Dus, wacht niet langer! Kom langs bij Mr. & Mrs. en ontdek waarom we het favoriete burgerrestaurant in Panningen zijn. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je smaakpapillen te verwennen met onze heerlijke creaties. Tot snel!